Taas tulee viikko myöhässä. Mutta viimeviikolla vaaka näytti jo lukemaa 83.9kg. Oli hieman yllätys, kun tässä ollut tuota stressiä, nukkunut todella vähän ja tehnyt töissä ihan älyttömän pitkää päivää. Hetkittäin on mennyt suuhun kaikkea ei sallittuakin, mm.jäätelöä. Mutta en ole tuosta stressannut, seuraavana päivänä sitten taas palannut takaisin ruotuun. Toisaalta ajattelen tämän olevan myös pitkä projekti, joten sallittakoon välillä pieni herkuttelukin ja jos nälkä tulee niin oikean ruuan syöminenkin. Kunhan ei vaan jää mässäily päälle.

Alkujaan minulla oli välitavoitteena painaa alle 80kg reissussa. Reissu Kreikkaan olisi jo tuossa 3 viikon päästä, joten tuskin tulee onnistumaan. Olen silti enemmän kuin iloinen jo näistä pudotetuista -5.9 kilosta. Enin turvotus on kadonnut, eikä vaatteetkaan purista enää niin paljoa. Töissäkin pitäisi periaatteessa jo pyytää pienemmät housut, kun koko 44 pyörii jo vyötäröllä niin, että tuntuu, jotta housut tippuu :D

Puuroon ja nutriletin smoothieihin en ole vieläkään kyllästynyt. Tai noh, puuro ehkä vähän välillä tökkii, mutta luojan kiitos mehukeittoja on tyrkyllä niin paljon erilaisia, että niitä vaihtelemalla saa sitten sitä vaihtelua. Olen nyt aivan ihastunut Fazerin Alku- sadonkorjuu puuroon. Ensimmäisen paketin ostin suurella varauksella, siinä kun on noita siemeniä ja jyviä. Mutta tää onkin ihan kauhian hyvää ja nyt jo kolmas paketti menossa tuota samaista puuroa :)

Tässäpä tämä uusi tilitys alkoikin tällä kertaa olla ja ruettava valmistautumaan töihin. Huomenna käyn vain päivittämässä painon tuonne listaukseen, silloin kun on se oikea punnituspäivä, torstai :)

Uudet kuvat otin tänä aamuna, kun sitä painoa on nyt kuitenkin todistettavasti se reilu 5kg lähtenyt. Itseasiassa tänään vaaka näytti lukemaa 83.6, joten pudotusta - 6.2kg eroa näissä kuvissa: Pienen eron huomaa mielestäni jo, mutta ehkä tärkein on kuitenkin se tunne :) Mutta näiden kuvien myötä odotellessa seuraavia, eli kun pudotusta olisi se reilu 10 kg :)

1534322598518.jpg