Reissusta selvitty ja sen jälkeen ollutkin melkoista kiirettä, kun hyppäsin suoraan töihin takaisin.

Lähtöpäivän aamuna 4.9 vaaka näytti 82,8kg, joten ei ollut kuin se 100g pudonnut puolessa viikossa.

Kreikassa söin buffetista lähinnä salaatteja ja leipää. Yritin myös välttää liiallista leivän syöntiä, koska saatavilla kuitenkin vain sitä vaaleaa. Jotenkin ne liha-kana ruuat eivät iskeneet. Kävin toki muutaman kerran hampparilla ja kerran pitsalla ja jäätelöä söin päivittäin, joten sinänsä laihdutusta en siellä ajatellut. Päivittäin tuli myös oltua liikkeellä koko päivä, niin siinä ne kalorit paloivat :) Sain myös loman puolivälissä puhdistuskuurin, kun sain ruokamyrkytyksen aloe vera- vedestä ja oksensin loppupäivän :D Mutta kaikinpuolin loisto loma oli <3 Palattuani kotiin paino oli seuraavana aamuna 84.1kg, josta olin todella yllättynyt :) Ajattelin turvonneeni paljon enemmän! Mutta että vain 1,2kg, niin huh huh.. Mutta erittäin hyvä näin! :)

Eilen olisi ollut punnituspäivä, mutta yllättäen vaa'asta loppui patterit, niin jäi väliin. Joten siirtyi tälle aamulle ja tänään vaaka näytti lukemaa 83,3 kg. Ei olisi enää kuin puoli kiloa pudotettavaa, niin olisi siinä missä ennen reissuakin :)

Seuraava tavoite olisi painaa alle 75kg tuossa tammikuun loppupuolella :) Silloin taas reissua pukkaa. Edelleen jotenkin tuntui olo isolta ja vaatteet ahdistavilta. Missään biksuissa en tietenkään hillunut, mutta mulle on suuren mahan takia iso kynnys kulkea ihmisten ilmoilla edes t-paita päällä.. Joten toivotaan, että seuraavalla reissulla t-paidat ei enää ahdistaisi ja voisi jopa kuvitella kulkevansa pelkässä topissa :) Näissä tunnelmissa ensiviikkoon :)